Instagram: @monikawt
NVCH Loskampens Aron, Næssgårdens Enter Sandman & Monika Tordhol

Aron - Drever født 2014. Brukes på rådyrjakt med samboeren til Monika , og er hennes «potet» som har måtte prøve ut det ene og det andre. De går blodspor, utstilling, og trener nosework. Litt lydighetstrening har det også blitt. Aron var med på klikkertrener trinn 1, trinn 2 og instruktørutdanning hos Canis. Det er ikke hans favorittgren, men vde pusler litt med grunnferdigheter nå og da.

Aron har et lite og et stor-cert på utstilling, er norsk viltsporchampion og er jaktpremiert. Målet videre er godkjent LGT (luktgjenkjenningstest i nosework) slik at de blir konkurranseklare, samt flere jaktprøver. Monika har et lite håp om trippel-championat. Første, og så langt, eneste drever i verden med triksetittel fra Do more with your dog, han har både novice, intermediate og advanced trick dog title.

 

Skills - Stabijhoun født 2016. Skulle være Monikas treningspartner og forhåpentligvis konkurransehund, men det gikk ikke helt etter planen. De går spor, trener nosework, og trener litt grunnferdigheter. Skills er premiert i blodspor, og de håper på flere. Mål om godkjent LGT med han også. Første, og så langt eneste, stabijhoun i verden med triksetittel fra Do more with your dog, han har også både novice, intermediate og advanced trick dog title.

 

Hverdagen består av mye variert trening, turer og så lenge føret tillater det: sykkelturer.