top of page

Historien bak AlgGutten

AlgGutten er et familieforetak som drives av familien Bjurvald Gistedt. Familien har livslang erfaring med dyr - og spesielt med hund. De har alltid hatt et ønske om å finne det optimale hundefòret på vegne av alle hundeeiere. 

På begynnelsen av 90-tallet kom familien i kontakt med alger i forbindelse med et hestekjøp, da kom idéen om å skape et fòr med alger pga algenes positive innvirkning på pels, benstamme mm. 

Bosse hadde utdannet og jobbet med hunder i det svenske Forsvaret i ca 40 år og Katy jobbet som sykepleier og hundetrener. De bestemte seg for å skape et helsebringende fòr for hunder. De ønsket at fòret skulle være produsert i Sverige og stilte høye krav til råvarene. 

RESULTAT: En fantastisk serie fòrprodukter tilpasset hundens ulike aktivitetsnivå og alder.

I desember 2017 tok Bosse og Katys datter Johanna over selskapet.

Mitt første møte med AlgGutten var under vår yrkesutdanning i Sverige. Vår instruktør hadde solgt fòret i 20 år. Jeg fikk med meg noe hjem til Norge for å teste på egne hunder og se hva jeg synes. Jeg var veldig fornøyd med fòret og ba om et møte med Johanna. Det ble et utrolig fint møte med ei energisk dame med et stooort hjerte. Jeg er så takknemlig for å få være en del av AlgGuttens familie og takker for tilliten <3 

40383110_1330580043739924_14876034553033
bottom of page